2017年3月15日水曜日

野菜幸楽苑 味噌野菜ラーメン Vegetable Korakuen miso vegetable ramen

幸楽苑が、あの事件から、緑の看板の野菜幸楽苑になり、特に塩タンメンがうまいと聞きました。
若松駅前の緑の看板の。。。。行ってきました。味噌ののぼりがあり。。。。
塩タンメンはないの?と聞いたら
ここは、味噌野菜専門です!と 仕方ないから注文しましたが、待っている間に厨房を眺めていました。野菜いためは、専用の炒め機械で調理されていました、ということは、炒め物の火の香りがしないかも?
その通りでした、親不孝でも、鮎川でもこの香りは、火力の強いコンロでフライパンを振らないといけないですから、当然といった当然です。これは結構ポイントが高いんですね。
さて、次は、スープですが、比較的甘目ですね!方向的には、西会津の味噌に近いですね!
野菜の甘みもあることでしょう!麺は中太麺ですが、自分のはもう少し堅めがいい。
今まで、あまり幸楽苑でみそを食べたことは、なかったけど、比較的うまいと思いました。味噌は、その風味が強いので味噌次第です。
ひいきの鮎川でも移転先では、味噌は出さないそうです。ここでは、新潟と長野の味噌をブレンドして使っているようですが、新潟のそれがもう手に入らないそうです。
日本国産の大豆は、こだわり豆腐、納豆に取られてしまい。味噌に回ってこないそうです。味噌は、日本のベース調味料です、それが廃れると思うと寂しい限りです。

うちでは、うちの父親が、よく大豆を使った豆味噌を作ります。
油で味噌と大豆を焦げる寸前まで煎り揚げます。
これをおにぎりに入れたもの、大豆が、飯の水分を吸って、柔らかくなってなかなかうまいものです。
食いかけですが、こんな風です、コンビニに並んでもおかしくない味です。

これは、昭和の貧しいときよく食べました。当時は、そんなにうまいと感じませんでしたが、年を重ね!その価値を再発見しました。



Korakuen is, from that incident, vegetables of green signboard Korakuen now, we've heard that in particular is good salt end face.
Wakamatsu in front of the station of the green sign. . . . I went. There are miso of climbing. . . .
Is there no salt end face? If you heard that
here is the miso vegetable expert! I ordered because no help with, but it was looking at the kitchen while waiting. Vegetables fried in, had been cooked in a special fried machine, that is, may not have the smell of fire stir-fry?

It was the street, is also a lack of filial piety, in even this scent is Ayukawa, because I do not If you do not shake the frying pan in a strong firepower stove, is of course such as course. This is it is quite do point is high.
Well, the next step is, but is a soup, it is a relatively sweet eyes! The directional, it is close to the miso of Nishiaizu!
Sweetness of the vegetables you'll be there! Noodles is NakaFutoshimen, but their's is a good bit more harder.
Until now, much Korakuen is that ate the miso in, but I did not, I thought that a relatively good. Miso, is up to miso because its flavor is strong.
In the relocation destination in Ayukawa of patronize, miso is so not issued. Here, Niigata and I like using a blend of Nagano of miso, yes it in Niigata do not fall on the other hand.
Soybean Japanese domestic is, attention tofu, will be taken to natto. That's right does not come around in the miso. Miso is a Japanese-based seasoning, but as long as the lonely and think that it go out of fashion.

In the out, the father of out is, you make a good bean miso using soy.
Fried roasted until the verge of burn the miso and soy oil.
Those placed in a rice ball, soybeans, smoked rice water, is what quite good become soft.
It is Kuikake, but this is the wind, is a taste not strange side by side in the convenience store.

This is, I ate well when poor of Showa. At the time, I did not feel so good, in years! It has re-discovered its value.




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