2017年1月14日土曜日

また病気が出てしまいました。衝動買い!  In addition we have out sick. Impulse buying!

HOで
ヤマハ NS-5
Victor SX-3Ⅱ
ヤマハ NS-690
買ってしまいました。
 

左から690 ウーハー固着ジャンク
真ん中 SX-3 アッテネーター不良
 NS-5 エッジ劣化
3台まとめて。。。。。
理由は、
自己中心的にレストアした690の実力を測りたい。要はウーハーを入れ替えれば、簡単に比較視聴ができる。
それにより、どちらかの690は、ヤフオクに出品する。

SX-3は、過去にSX-3Ⅱをフルレストア&塗装を行いました。その時落札を逃した方より、SX-3のレストア品の出品を切望されましたので、この機会にレストアし出品しようかと思います。

NS-5はどうでもいい!ちょっとした気まぐれ!エッジ作り直し、オクに出す予定

ついでに
今回のと自分自己満足690を一緒に
見た目は、ツイーターのメッシュがある。
俺のが、いい!
問題は音だよ!









In HO
Yamaha-5 NS
Victor SX-3Ⅱ
Yamaha NS-690
I bought.



Left from 690 woofer fixing junk
middle SX-3 attenuator bad
 NS-5 edge deterioration
three together. . . . .
The reason is,
you want to measure the power of self-centered to restore the 690. The point is by reversing the woofer, it is easy to compare viewing.
As a result, one of the 690, Sell Yahoo! Auctions.

SX-3, we perform a full restore and paint the SX-3Ⅱ in the past. Than those who missed the successful bid at that time, that it has been coveted exhibition of restoration products of the SX-3, I think I try to restore exhibited on this occasion.

NS-5 is not matter! Little whim! Recreate edge, will put in the back

in passing
along the current bet my self-satisfaction 690
looks, there is a tweeter of mesh.
I of is, good!
The problem is the sound!

久しぶりに 鮎川 After a long time in Ayukawa

仕事でいわきの小浜に13時までの予定でしたので、腹ごしらえをしてから。。。
いわきなので、、、やっぱり 鮎川かな!と思い店に入りました。

お久しぶりです!と
時間がなかったので野菜カリーを注文しました。
懐かしい味ですね!
食べながら、鮎川は3月くらいにいったん閉めるとの事! 土地問題で何かあったようです。

さらに、5月にいわきの湯本駅付近に再オープンするそうです。
移転しら機会があれば行きたいと思います。
ここでは、カリーがメインで、ラーメンはサイドメニューとして、醤油。塩を出すそうです。
味噌は、今まで使っている味噌が4手に入らなくなったでのだせないそうです。


ここは、カリーも美味いんですが、味噌もいいんです! 食事しているとき、店にいたひとは、味噌を食べていました。



Because it was scheduled until 13 o'clock to Obama of Iwaki at work, from the Haragoshirae. . .
Since Iwaki ,,, after all Ayukawa kana! I went into the think shop.

Long time no see! If
there was no time I ordered a vegetable curry.

It is a nostalgic taste!
While eating, things of the Ayukawa is close once in about March! It seems there was something in the land issues.

In addition, it is unlikely to re-open in the vicinity of Iwaki Yumoto Station in May.
I would like to go if there is a transfer of know opportunity.
In this case, Curry in the main, noodles as a side menu, soy sauce. That's right out of the salt.
Miso is so miso you are using up to now is not lauch in it will no longer fit in the hand 4.


Here, Curry I also delicious, but I'm also good miso! When you are eating, people who were in the shop, was eating miso.

2017年1月11日水曜日

仕事で玉川村に トイレで道の駅に立ち寄ったら Once you stop by the station of the road in the toilet to tamakawa at work

こんなもの発見
紫大根 と里芋の頭
前に金山町の道の駅で買い占めましたが、もうなくなってしまい。

うれしい発見でした。多くの農家は、子の頭は、硬いから放置で食べないと聞いてますが、
これもその土地により、美味なるものとなるのですよ!

玉川村のこれは、最高!味噌で煮ると、その舌ざわり、ねっとりして、甘くて最高の里芋です。



これと同じイモは、前に父親の実家の畑この付近で採れたもの、これと同じ味!残念ながた金山の芋とりはるかにうまい。でも金山がまずいとは言ってません。これもうまいのですが

更に大根
会津では見かけません。
切ると
こううなります。いろいろ食べてみましたが、千切りにしてサラダがベストですね!


These kind of things found
the head of purple radish and taro

I was bought up at the station of the way of Jinshan the town before, but will be another lost.

It was a happy discovery. Many of the farmers, children of the head, but I have heard that do not eat in the left because hard,
this is also due to its land, we become what Naru delicious!

This of tamakawa the best! When the cook in the miso, its texture, and soggy, is sweet and best of taro.



The same potato, father of the family home of the field before the vicinity of this thing that was caught in the same taste as this! Much good taking pity ye gold yam. But Jinshan has not been said that bad. This is also good you but

further radish
not apparent in Aizu.
Cut and

We beat this. I tried to eat a variety, salad It is best to shred!


2017年1月8日日曜日

小山市でラーメンを 鳥そば

仕事で小山市に。。。。4時に家を出て着いたのが7時すぎ、そこから午後3時過ぎまで仕事でそれから帰る仕事。。。。。ほとほと疲れますよ
遠いです。。。。
昼に何か食べようかと探したら。。。近くにあったので
鳥そばを、鳥のだしのラーメンですが、濃厚ということですが
味ですが。。。
ウーン。。。鳥の油が。。。。唇にまとわりつく
これは好みかもしれませんが
苦手の部類ですね!

まえにも感じたのですが、鳥系の油は、解ける温度が高いのかもしれませんね!

ここでのスープのとり方は、鳥を圧力なべでにてだしを絞り出しているようです。



DECCOLA  2度めです この前唐揚げ定食がうまそうだったので

 注文しました、900円です。 今回もサラダバーの写真を撮り忘れましたが、次は必ず 鳥の竜田揚げ系の唐揚げです、味は控えめで、レモンを絞ると丁度いい。 混んでもなく雰囲気もなかなか! これでこの値段ですから 次は、比較的生姜焼きを頼む人が多いようなので、生姜焼き定食を頼もうかと思...