2017年1月22日日曜日

鮎川の塩ラーメンとほかの塩ラーメンの違いは。。 The difference of salt ramen and other salt ramen of Ayukawa is. .

大一の塩も非常にうまい、でも鮎川と比べると何が違いかと考えてみた。
大一その他の多くの塩味はベースのフレーバーとしてセロリ系の香りがする、インスタントがいい例です。
前にアメリカでたべた、醤油味のカップ麺もセロリがきつかった。

鮎川はそれがなくストレートスープに塩!これなんだと思う。美味さの秘密ですね!炒め野菜の風味を生かすには、セロリは邪魔だ!。

Daiichi of salt is also very good, but what when compared with Ayukawa was consider whether the difference.
Many of the salty taste of the large one other is the smell of celery system is as a base for flavor, is an instant is a good example.
I ate in the United States before, cup noodles of soy sauce taste even celery was tight.

Ayukawa is salt in straight soup without it! I think this a do. It is delicious of the secret! To take the flavor of stir-fried vegetables, celery is a hindrance! .

ほとり 焼き魚定食 ホッケです

 ホッケを食べtきました、脂ののり具合ニシンと同じくらいに十分でした、味の傾向はニシンににているが、脂の甘いが違う程度と思います。塩気は程々で、スーパーのそれは、塩気がきつすぎ、このくらいだと脂の旨さ、身の味を堪能できます、また、皮も香ばしく焼き上がっているので、皮もうまい。 ち...