2015年9月30日水曜日

茗荷肉巻き Myouga meetroll

半分に切っても茗荷の食感が・・・でした。
今回は、きゅうりのスティックと茗荷・ねぎ生姜の刻みを肉巻きに


lこのほうがはるかにうまい!
きゅうりを???と思う方も多いでしょう!昨日手巻きをやってそのあまりです。
残り物の再利用

ついでに
鮭野腹子のしょうゆ漬け
丸十とみりん・酒を煮切り漬け汁にしました。

大根葉のケンチン
大根葉。。。このケンチン(炒めて丸十で味付け)なんですが、これがすきでしてね!東京では手に入らない。田舎だからならでわです。








Texture of ginger was the ... be cut in half.
This time, the increments of cucumber stick and ginger-scallion ginger in the flesh wound



l much good is this better!
A cucumber? ? ? If you think that would also be many! That it is too much to do hand-rolled yesterday.
Re-use of leftovers in passing soy sauce pickled Sakenohara-ko the ten full and mirin, sake I was in a two-cutting pickled juice. Kenchin of radish leaves radish leaves. . . This Kenchin it (fried in seasoned with ten full), but what is, this is I have was like! It does not fall into the hands in Tokyo. It is I in Nara because it is the countryside.



新規開拓です!わいわい丸さんです

  だいぶ前から奇にはなっていたのですが 、ここは車の駐車スペースが2台!でなかなか空きがなかったので、いつかはと思っていました、今日は1時に通ったら空いていましたので、入ってみました。店内はカウンター席が5席程度とテーブル席が2つです。 おすすめはと聞いたら、牛すじカレーセット...