この機械は餅は
4合です、5合ならどう?
試していました。餅米を4-5時間水につけ(レシピでは30分と書いてありますが。。)これを機械にセットして
ついてみたところ、少しぼろが出てしまいました。
これには、パンケースの形の影響かな?。。。と感じました。
長四角なので米が角に取り残されてしまう。
これが、4合Maxの要因かと思います。
次にそばを
これには、米と同じく角の影響が色濃く出ております。
これを適切に行うと
このようなそば玉にでき上がります。これを板の受けにさらに練りこみ
伸ばしていくと、比較的まともにできます。
つなぎは、熱湯と、とろろ、グルテンうを試しましたが
グルテンが当然つなぎ安いですが、熱湯でもOKです。
熱湯が風味その他で最もすぐてておりました。
We have not yet bread is baked, but I tried to a variety embezzlement.
This machine has is
is 4 Go, What if - 5 people?
I had tried. And put the sticky rice in 4-5 hours water (in the recipe is written as 30 minutes but ..) which was set in the machine
I tried with, I have left a little rag.
To do this, I wonder if the influence of the shape of the bread case? . . . I felt.
Because it is long square rice would have been left behind on the corner.
This is, I think factor of 4 Go Max.
Then the buckwheat
To do this, we come out heavily influence the US and the same corner.
When the water once, because lack agitation will appear in the corner when you knead, assist is the liver in the chopsticks.
If you do this properly
It finished in such buckwheat ball. And further kneaded it to the receiving plate
As you stretch, you can relatively decent.
Tethers, and hot water, grated yam, but tried cormorant gluten
Gluten is naturally cheap tie, but it is OK with hot water.
Boiling water had been most immediately have other flavor in.