職場の人から、若松のしせん屋のあんかけがうまいから!
そう聞くとたまらず、食べたくなるものですね!
で。。行ってきました。
昼時の5分前、すぐに席に案内されましたが、その後ぞろぞろ、待ちが発生しました。平日の昼時に!!
少し驚きました。
10分程度待つと!これです。
スープを一口、、野菜の自然な甘みと.を感じるアンが!素晴らしい。
前に山都駅のジンベイのサンマーメンの時の甘みと違い、後味がいい。
多分、ジンベイは砂糖を使っていますね!
これが、甘さの後味の違いなんだな!と自分なりに納得しました。
スープの味は、濃いめかなと思いましたが、これがこれでたまらない!
熱いアンで口の中が。。。。皮がむけてアツアツですから気を付けて食べないといけないですね!
すごく病みつきになる味ですね,また食べたい!
Et al ramen in ramen Shisen'ya thickened
From the workplace of people, of Wakamatsu Shisen'ya because there is good sauce of!
Not accumulate and hear so, I shall want to eat!
so. . I went.
Noon 5 minutes before the time, but was guided immediately to the seat, then in droves, waiting has occurred. Weekdays during daytime! !
I was surprised a little.
About 10 minutes wait for the! This.
Natural sweetness of bite ,, vegetable soup and. Anne feel! Great.
Unlike sweet at the time of the Sanmamen of Jinbei of Yamato Station before, it is a good aftertaste.
Maybe, Jinbei guess I use sugar!
This is, I'm the difference of aftertaste of sweetness! And I was convinced Nari to myself. Taste of the soup, but I thought that if darker, this is irresistible in this! It is in the mouth with hot Ann. . . . I do not do and do not eat with care because it is piping hot skin is towards! It is a taste to be very addictive,
Please, Select Language,to your country. Repair audio Electonic/mechanic-hobby, cooking, nice Sake,Photo & trip alone. 趣味の電子工作・機械工作・料理・B級料理・旨い酒・写真・一人旅・大工仕事、 なんかいっぱいありすぎて困ってます。アイデアの宝庫かな
2016年2月5日金曜日
自前のだし醤油 徳用醤油が化けますね! ある意味醤油の革命(自分なりに)! It will garbled own soup soy sauce economical soy sauce!
正月のこづゆで使った煮干しがいっぱいあったので
試しに醤油につけてみましたが。。。。
結構いけますね!これは、安い徳用醤油が化けますね!
作り方は簡単で
煮干しをフライパンで簡単に炒ります。
その後、頭とワタと身を分けて
それぞれ醤油につけるだけですが、
分けた訳は、魚臭さをなくするためですが、火をかける訳でないのでその辺は適当でいいかと思います。
ついでに、だし用昆布も入れてみたところ
昆布の甘みが!!!この上のない醤油になりました。
なので
徳用醤油にコブを突っ込んだもの
容器で煮干しコブをつけたもの
を作ってみましたが、それはお好みでいいと思います。
さらに簡単には、醤油に直接だしのもの入れてしまう!これでもOKかと思います。
このように考えるといろいろなバリエーションが考えられます。組み合わせは、無限ですね!
あご、カツオ節、サバ節、ほし貝柱、干しシイタケ・・・・・・・
この自前だし醤油でうまい刺身。。。。ぞくぞくします。
これで、うちの調味料は、
Anchovy that was used in Kozuyu of the New Year is because there was a lot
I tried to put the soy sauce to try. . . .
It will go very well! This is, I garbled economical soy sauce!
The recipe is simple and
you roasted the anchovy easy in a frying pan.
Then, divide the body and the cotton head
I only put in soy sauce, respectively,
mean that was separate from, but because to eliminate the fish smell, the neighborhood I think whether I appropriate because it does not mean to put the fire.
Incidentally, it was tried to be put out for the kelp
sweetness of kelp! ! ! Now there is no above this soy sauce.
So
what rammed Cobb to economical soy sauce
that put the anchovy Cobb in the vessel
tried to make, but I think it is good in your choice. In addition to the simple, it will put directly out of those in soy sauce! I think that even this OK.
試しに醤油につけてみましたが。。。。
結構いけますね!これは、安い徳用醤油が化けますね!
作り方は簡単で
煮干しをフライパンで簡単に炒ります。
その後、頭とワタと身を分けて
それぞれ醤油につけるだけですが、
分けた訳は、魚臭さをなくするためですが、火をかける訳でないのでその辺は適当でいいかと思います。
ついでに、だし用昆布も入れてみたところ
昆布の甘みが!!!この上のない醤油になりました。
なので
徳用醤油にコブを突っ込んだもの
容器で煮干しコブをつけたもの
を作ってみましたが、それはお好みでいいと思います。
さらに簡単には、醤油に直接だしのもの入れてしまう!これでもOKかと思います。
このように考えるといろいろなバリエーションが考えられます。組み合わせは、無限ですね!
あご、カツオ節、サバ節、ほし貝柱、干しシイタケ・・・・・・・
この自前だし醤油でうまい刺身。。。。ぞくぞくします。
これで、うちの調味料は、
- 自前 だし醤油(いろいろバリエーション)
- 丸十
- 手前みそ(赤みそ)
- 甘酒白みそ これおすすめです。これも味噌の革命ですよ!
となりました。
Anchovy that was used in Kozuyu of the New Year is because there was a lot
I tried to put the soy sauce to try. . . .
It will go very well! This is, I garbled economical soy sauce!
The recipe is simple and
you roasted the anchovy easy in a frying pan.
Then, divide the body and the cotton head
I only put in soy sauce, respectively,
mean that was separate from, but because to eliminate the fish smell, the neighborhood I think whether I appropriate because it does not mean to put the fire.
Incidentally, it was tried to be put out for the kelp
sweetness of kelp! ! ! Now there is no above this soy sauce.
So
what rammed Cobb to economical soy sauce
that put the anchovy Cobb in the vessel
tried to make, but I think it is good in your choice. In addition to the simple, it will put directly out of those in soy sauce! I think that even this OK.
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