試しに醤油につけてみましたが。。。。
結構いけますね!これは、安い徳用醤油が化けますね!
作り方は簡単で
煮干しをフライパンで簡単に炒ります。
その後、頭とワタと身を分けて
それぞれ醤油につけるだけですが、
分けた訳は、魚臭さをなくするためですが、火をかける訳でないのでその辺は適当でいいかと思います。
ついでに、だし用昆布も入れてみたところ
昆布の甘みが!!!この上のない醤油になりました。
なので
徳用醤油にコブを突っ込んだもの
容器で煮干しコブをつけたもの
を作ってみましたが、それはお好みでいいと思います。
さらに簡単には、醤油に直接だしのもの入れてしまう!これでもOKかと思います。
このように考えるといろいろなバリエーションが考えられます。組み合わせは、無限ですね!
あご、カツオ節、サバ節、ほし貝柱、干しシイタケ・・・・・・・
この自前だし醤油でうまい刺身。。。。ぞくぞくします。
これで、うちの調味料は、
- 自前 だし醤油(いろいろバリエーション)
- 丸十
- 手前みそ(赤みそ)
- 甘酒白みそ これおすすめです。これも味噌の革命ですよ!
となりました。
Anchovy that was used in Kozuyu of the New Year is because there was a lot
I tried to put the soy sauce to try. . . .
It will go very well! This is, I garbled economical soy sauce!
The recipe is simple and
you roasted the anchovy easy in a frying pan.
Then, divide the body and the cotton head
I only put in soy sauce, respectively,
mean that was separate from, but because to eliminate the fish smell, the neighborhood I think whether I appropriate because it does not mean to put the fire.
Incidentally, it was tried to be put out for the kelp
sweetness of kelp! ! ! Now there is no above this soy sauce.
So
what rammed Cobb to economical soy sauce
that put the anchovy Cobb in the vessel
tried to make, but I think it is good in your choice. In addition to the simple, it will put directly out of those in soy sauce! I think that even this OK.
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