2017年7月17日月曜日

鮎川 トマトカリー Ayukawa tomato Curry

久之浜に仕事で出かけましたが」、1時からなので早お昼でと考えていましたが、まだ11前、鮎川は11からなのですが、入ってみました。
久しぶりですが、さて塩をと注文しましたが。。。最近新メニューをとの事!
完熟トマトのカリーのようですので変更でトマトカリーを
完熟とまとをオリーブオイルで炒めてカリーにあえた感じです!
野菜カリーのトマト版です。
一口、さわやかなトマトの酸味が口に広がり、カリーの辛さ、甘さ、最後にトマトの甘みが広がってくる。。一言!
美味い! 夏のカリーですね!鮎川の定番となることでしょう!
他では、まず食べれない! ぜひ鮎川で食してください。


But went out at work in Hisanohama ", because from 1 o'clock, but I believe that in the early lunch, still 11 before, Ayukawa is I such from the 11, I tried to enter.
But it is after a long time, the way I ordered and the salt. . . Recent thing with the new menu!
Tomato Curry change it seems Curry of ripe tomatoes

A ripe tomato and fried in olive oil is the feeling that met in Curry!
Vegetables is Curry tomato version of.
Bite, fresh tomatoes of acidity is spread in the mouth, Curry of spicy, sweet, and finally to come spread sweetness of the tomatoes. . A word!
delicious! It is Curry of the summer! It will be a staple of Ayukawa!
In other, not to eat first! Please be eaten at all means Ayukawa.

鶯宿亭 飯寺店 続きますが 昔ながらのコロッケ定食

 この前メニューで気になっていたので、また昼に行ってみました。 気になっていたのも”昔ながらの・・・・・”文言です。 多分手作りのコロッケと思いまして、自分もコロッケは作るので、味の違いが気になっていました。どこに行っても惣菜コロッケは、惣菜コロッケの味しかしなくて、あまり好みで...