最近いわきに行く機会が多く、そのたび昼を我慢して汗しげく通っておりますが。。。
そういえば鮎川で食べてないものと考えて
塩ラーメン塩は避けていたわけではありませんでしたが、塩はラーメン屋のスープの実力が出やすいもの。。
この際、食べてみたい。
仕事のアポが、昼でしたので、昼時間を過ぎて2時過ぎまでに仕事をして、帰路に向かいます、当然、腹ペコです。
15時に鮎川に滑り込み、塩を注文しました。
塩は、若松の大一が一番でした。
で、しかし、これは、腹ペコの影響もありますが、さらにシャキシャキ野菜のいためた香ばしい香り!更に野菜の甘み
胃袋をわしづかみにされた気分です。
これは、もう同列の一番ですね
Many opportunities to recently go to Iwaki, but we through sweat to put up with the day each time. . .
Speaking believe that do not eat in the Ayukawa
did does not have avoided salt ramen salt, salt is that easy to get the ability of ramen soup. .
On this occasion, I want to eat.
Apo of work, because it was noon, and to work until 2 o'clock past the noon time, will head to the return, of course, is hungry.
15:00 slide into Ayukawa, I ordered the salt.
Salt, Wakamatsu of Daiichi was the best.
In, however, this is, there is also the effect of the hungry, but the fragrant aroma of further damage of crisp vegetables! In addition sweetness of the vegetables
is a mood which is the stomach to grab.
I This is another the same row of the most
Please, Select Language,to your country. Repair audio Electonic/mechanic-hobby, cooking, nice Sake,Photo & trip alone. 趣味の電子工作・機械工作・料理・B級料理・旨い酒・写真・一人旅・大工仕事、 なんかいっぱいありすぎて困ってます。アイデアの宝庫かな
2017年1月20日金曜日
2017年1月19日木曜日
イモ汁の基本的な作り方
今回で里芋が重要であることが解りました。
今回のレシピは、
里芋(頭 玉川村産)を皮をむき、下茹でを行いざるにとる。
鍋に湯を沸かし、大根、ゴボウ、こんにゃく、ニンジンを煮ていく
塩 小さじ1
酒 大さじ5
本だし適当
ここに
肉を適宜に
最後になめこを入れ煮込む
味つかは、お決まりの 丸十
さて、ネギは
ネギを入れると味が引き立ちうまいのですが、煮込みすぎると、ネギの気になる風味が出てきます。
よって、
味付けが終わった汁を食べる分、鍋に小分けします、それにネギを入れて一煮立ち
これで椀に
このひと手間が大事思います。
今回のレシピは、
里芋(頭 玉川村産)を皮をむき、下茹でを行いざるにとる。
鍋に湯を沸かし、大根、ゴボウ、こんにゃく、ニンジンを煮ていく
塩 小さじ1
酒 大さじ5
本だし適当
ここに
肉を適宜に
最後になめこを入れ煮込む
味つかは、お決まりの 丸十
さて、ネギは
ネギを入れると味が引き立ちうまいのですが、煮込みすぎると、ネギの気になる風味が出てきます。
よって、
味付けが終わった汁を食べる分、鍋に小分けします、それにネギを入れて一煮立ち
これで椀に
このひと手間が大事思います。
2017年1月18日水曜日
頭イモが手に入りました。実は買い占めてきました。 Head potato is now in hand. In fact, I have bought up to.
大きなものは保管して小さなものこれでは、里芋(レベル)の物を汁にしてみた。
これですが、芋の味が絶品ですね!甘みの舌ざわりこの上のないうまさ。
これで、山形風いも煮を作ったら
味の革命が起きるかも!
This at about 1000 yen
in this big thing is a small thing to save is, I tried to to things the juice of taro (level).
This is, but I taste of the potato is a rarity! Sweetness of texture without over this horse.
Now, If you make a boiled Yamagata-style potato
revolution of taste occurs be!
2017年1月17日火曜日
鮎川 ネギ味噌ラーメン Ayukawa green onion miso ramen
先週いわきに出かけて、今週も出かけることになりました。2-3時間の仕事と考えましたので、早めに終わらせて、鮎川で味噌を。。。この根端で出かけました。8時に出かけ着いたのは、10時、ここから急ぎ仕事を始めましたが、本来営業所の人間が手伝いをしてくれることになっておりましたが、結局、一人での作業となりましたが。。。めげずに始めました。
13時には終わる予定が14時なり、現場を後に鮎川にまっしぐら
で
これです、これが食い収めになるかもしれません。
麺は、札幌系の卵麺太目!味噌は合わせみそ系です。
がっちり堪能して店を後にしました。
Last week went to Iwaki, now also go out this week. Because I thought that the work of 2-3 hours, to end as soon as possible, the miso in Ayukawa. . . We went in this root tip. We arrived went to 8:00 is, at 10, but began the urgent work from here, but human beings of the original sales office had been supposed to be us to the help, after all, it was the work of one person But. . . I started to not discouraged.
13 sometimes end plan is 14 o'clock, site full tilt after the Ayukawa a
a
This is, this might be achieved eat.
Noodles, egg noodles chubby Sapporo system! Miso is fit miso system.
I left the store firmly to enjoy.
13時には終わる予定が14時なり、現場を後に鮎川にまっしぐら
で
これです、これが食い収めになるかもしれません。
麺は、札幌系の卵麺太目!味噌は合わせみそ系です。
がっちり堪能して店を後にしました。
Last week went to Iwaki, now also go out this week. Because I thought that the work of 2-3 hours, to end as soon as possible, the miso in Ayukawa. . . We went in this root tip. We arrived went to 8:00 is, at 10, but began the urgent work from here, but human beings of the original sales office had been supposed to be us to the help, after all, it was the work of one person But. . . I started to not discouraged.
13 sometimes end plan is 14 o'clock, site full tilt after the Ayukawa a
a
This is, this might be achieved eat.
Noodles, egg noodles chubby Sapporo system! Miso is fit miso system.
I left the store firmly to enjoy.
2017年1月16日月曜日
めん屋 河京 Noodle KawaKyo
仕事であちこち回り、昼になってしまったので何か食べたい!そうだ!古川農園でも行くかな!と車を向けましたが、車が。。。。。。止められない。。。。
というわけで手前のめん屋 河京 に
お勧めは?と聞くと、ちゃた玉ラーメンとの事それを注文。
なにが、ちゃた玉なのかわかりませんが煮卵入りのようです。
スープは、煮干し系だしがメインですが、自分には何かが足り無い気がします。
味は、前に行った、 太助に似てますが、太助のほうがコクというか、気持ち塩気も効いていた気がします。
麺も自分には柔目かな、
窓際のテーブル席の眺めは最高なんですが
でも、都会人には受けそうな味と思います。
会津人には濃いめがいいと思います。
Here and there around at work, want to eat something so has become a day! That's it! Do not go even Furukawa farm! And it was towards the car, the car. . . . . . can not stop. . . .
In front of the noodle KawaKyo in So
I recommend? When asked, you can order it with tea was ball ramen.
What, I do not know whether the tea was a ball that's seems to be entering Nitamago.
Soup, but anchovy-based soup is the main, I feel that not something in yourself enough.
Taste, before the went, help is similar to, or rather full-bodied better of help, I feel also feeling salty had worked.
Also wonder if soft in his eyes noodles,
but the view of the table window seat is shit
but, I think that taste received likely to urbanites.
The Aizu people I think you darker.
というわけで手前のめん屋 河京 に
お勧めは?と聞くと、ちゃた玉ラーメンとの事それを注文。
なにが、ちゃた玉なのかわかりませんが煮卵入りのようです。
スープは、煮干し系だしがメインですが、自分には何かが足り無い気がします。
味は、前に行った、 太助に似てますが、太助のほうがコクというか、気持ち塩気も効いていた気がします。
麺も自分には柔目かな、
窓際のテーブル席の眺めは最高なんですが
でも、都会人には受けそうな味と思います。
会津人には濃いめがいいと思います。
Here and there around at work, want to eat something so has become a day! That's it! Do not go even Furukawa farm! And it was towards the car, the car. . . . . . can not stop. . . .
In front of the noodle KawaKyo in So
I recommend? When asked, you can order it with tea was ball ramen.
What, I do not know whether the tea was a ball that's seems to be entering Nitamago.
Soup, but anchovy-based soup is the main, I feel that not something in yourself enough.
Taste, before the went, help is similar to, or rather full-bodied better of help, I feel also feeling salty had worked.
Also wonder if soft in his eyes noodles,
but the view of the table window seat is shit
but, I think that taste received likely to urbanites.
The Aizu people I think you darker.
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