2017年1月20日金曜日

鮎川 塩ラーメン Ayukawa salt ramen

最近いわきに行く機会が多く、そのたび昼を我慢して汗しげく通っておりますが。。。
そういえば鮎川で食べてないものと考えて
塩ラーメン塩は避けていたわけではありませんでしたが、塩はラーメン屋のスープの実力が出やすいもの。。
この際、食べてみたい。
仕事のアポが、昼でしたので、昼時間を過ぎて2時過ぎまでに仕事をして、帰路に向かいます、当然、腹ペコです。
15時に鮎川に滑り込み、塩を注文しました。
塩は、若松の大一が一番でした。
で、しかし、これは、腹ペコの影響もありますが、さらにシャキシャキ野菜のいためた香ばしい香り!更に野菜の甘み
胃袋をわしづかみにされた気分です。

これは、もう同列の一番ですね






Many opportunities to recently go to Iwaki, but we through  sweat to put up with the day each time. . .
Speaking believe that do not eat in the Ayukawa
did does not have avoided salt ramen salt, salt is that easy to get the ability of ramen soup. .
On this occasion, I want to eat.
Apo of work, because it was noon, and to work until 2 o'clock past the noon time, will head to the return, of course, is hungry.
15:00 slide into Ayukawa, I ordered the salt.

Salt, Wakamatsu of Daiichi was the best.
In, however, this is, there is also the effect of the hungry, but the fragrant aroma of further damage of crisp vegetables! In addition sweetness of the vegetables
is a mood which is the stomach to grab.

I This is another the same row of the most


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