2017年3月20日月曜日

あたごや食堂 atagoya Ramen

土曜に商工会議所でセミナーがあったのでそれに参加して、さらに昼にこの辺にあることは知っておりましたが、車はどこに止めたら・・・?とおもいつつ通り過ごしていた店です。今回は商工会議所に車を停めていたので、歩いても数分!
決まりですね!昼は
あたごや食堂です。手打ちのラーメンと聞いておりますので
気持ち量は少な目かな!
スープは、食べログでは、豚ともありましたが、自分は鶏系がメインかな!鳥系をメインにすると鶏の臭みが強くありますが、その辺は、うまくブレンドしていると思います。
更には、魚介系・・煮干しともりましたが、煮干しというよりは、節系と思います。煮干しの魚臭さは非常に少ないです。
また、鳥に戻りますが、鶏系のだしをメインにすると、表面に浮いた脂が唇にまとわりつき、それが、それが、食感に影響しますが、それは、うまく抑えています。

スープの実力を感じました。タンメンが食いたくなりました。

tago and cafeteria
Because there was a seminar in the Chamber of Commerce and Industry on Saturday to participate in it, but had been know that there is in this area further to noon, when the stop where the car ...? And is a store that has been spent street while I think. Because I had parked the car in the Chamber of Commerce and Industry this time, walking even a few minutes!
It is determined! Daytime
is Atago and cafeteria. Since we have heard that noodles of ramen

I wonder if feeling the amount of fewer!
Soup, in the eating log, but there was also a pig, how yourself chicken system is the main! Chicken of the smell and the bird system in the main there are strong, but the sides, I think that has been well blended.
In addition, we Mori and seafood-based ... anchovy, rather than anchovy is, I think that section system. Fish smell of anchovy is very small.
In addition, it returns to the bird, and the soup of chicken-based in the main, cling to floating fat lips on the surface, it is, it is, but will affect the texture, it is, is suppressed well.

I felt the power of soup. The end face is now want to eat.


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