2015年4月18日土曜日

豚珍館 ラーメン tonchin-kan ramen

本来は、かぐやのラーメンを・・・と思いながら出かけましたが・・・・あいにく休み
という事で 豚珍館で
白こってりラーメンをオーダー
白・・????何と思いましたが、塩です。
塩に背油がこってりと!

さてスープを少し塩が立ってますかね!
ラーメンのスープを味わうには、塩といいますが、これが豚珍館の実力なのかもしれませんね。
味噌・醤油は、その風味でスープの味をごまかせますね!

でもマヅイわけではありません!実力はありますが、いまひとつ・・・何かが足りない。
塩を変えるのがいいか、円やかになるぞ材を何か加えると塩の味がよくなると思います。

少し辛口ですが。。。。。

Originally, although the Kaguya  ramen went out while I think ... Unfortunately rest ...
in tonchin-kan by that

Order a white kotteri ramen
white ...? ? ? ? What did you think, but it is salt.
Back oil in salt To chunky! Well I guess the stands a little salt soup! To taste the ramen soup, it is referred to as salt, this is I might have a power of tonchin-kan. Miso, soy sauce is, I will Gomakase the taste of soup in the flavor! But it does not mean Madzui! Ability Although there are ... missing something not good enough. Do good to change the salt, I think the taste of salt and add something'll material made ​​mellow becomes better. Although it is a little dry. . . . .

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