2015年11月29日日曜日

肉比べ・・・少し卑猥な響きですが、豚肉です。 Meat compared ... it is a little obscene sound, but it is pork.

いつもの肉屋で気になることがあり、国産豚肉 USA豚肉・・・・・味は違うものかな??
500g 買ってみた。






ますは、ミルフィーユ風明太子ソース挟みカツ
薄肉に明太子ソースを塗り付けそれをミルフィーユ風にカツに仕立てる。
(これを油を引いたフライパンで焼き上げるものは、おふくろが作ってくれたな__!なんて思いだし)




さて味見!
肉の違いは、わからない。






次は、簡単に塩コショウで
これだと味がわかりますね!脂の甘みが違いますね!


結論
シンプルに喰うなら、国産、手を加えるなら、USAでもOK




Meat compared ... it is a little obscene sound, but it is pork.
There are things to be worried about in the usual butcher, kana domestic pork USA pork ..... taste different things? ?
I've bought 500g. Trout, mille-feuille style roe source scissors cutlet smeared the roe source in thin tailor it to win the millefeuille style. (This what you cook in a frying pan minus the oil, and began to think __! Nante Na made ​​me mom) Well tasting! The difference of meat, I do not know.

Next, easily with salt and pepper
you will find taste and this is it! I fat of sweetness is different! Conclusion If you eat in simple, if you add domestic, hands, USA even OK



0 件のコメント:

コメントを投稿

鶯宿亭 飯寺店 続きますが 昔ながらのコロッケ定食

 この前メニューで気になっていたので、また昼に行ってみました。 気になっていたのも”昔ながらの・・・・・”文言です。 多分手作りのコロッケと思いまして、自分もコロッケは作るので、味の違いが気になっていました。どこに行っても惣菜コロッケは、惣菜コロッケの味しかしなくて、あまり好みで...