500g 買ってみた。
ますは、ミルフィーユ風明太子ソース挟みカツ
薄肉に明太子ソースを塗り付けそれをミルフィーユ風にカツに仕立てる。
(これを油を引いたフライパンで焼き上げるものは、おふくろが作ってくれたな__!なんて思いだし)
さて味見!
肉の違いは、わからない。
次は、簡単に塩コショウで
これだと味がわかりますね!脂の甘みが違いますね!
結論
シンプルに喰うなら、国産、手を加えるなら、USAでもOK
Meat compared ... it is a little obscene sound, but it is pork.
There are things to be worried about in the usual butcher, kana domestic pork USA pork ..... taste different things? ?
I've bought 500g. Trout, mille-feuille style roe source scissors cutlet smeared the roe source in thin tailor it to win the millefeuille style. (This what you cook in a frying pan minus the oil, and began to think __! Nante Na made me mom) Well tasting! The difference of meat, I do not know.
Next, easily with salt and pepper
you will find taste and this is it! I fat of sweetness is different! Conclusion If you eat in simple, if you add domestic, hands, USA even OK
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