2015年11月8日日曜日

喜多方ラーメン伊藤 Kitakata ramen Ito

気になっておりました。
峠が移転して、そこにオープンしたここ
メニューでは、ラーメンのみ
こってり系が好みなので、せあぶらチャーシューを950円でした。
12時過ぎに店を訪れると、席はほぼ埋まっていて、相席でした。その後、待つ人も出るくらい。
比較的繁盛してますね!
期待が高まりましたが。。

ここ 喜多方ラーメンを冠してるので当然煮干し系の匂いが~~~~!そんなにしませんね!この前の大笑屋のほうが、しますね!
自分は、煮干しより、豚の背脂系のこってり系と感じました。

チャーシューは、バラ系ロース系のミックスです。

さて。。。。インプレは
・・・・・・・・少し残念
スープを口にしたとき、後味に何かエグサを感じました。。。これは・・・??

あれに近い!前に自家製チャーシューを作り、その煮汁でスープの醤油誰にしたときの味に近い!
このエグサは、醤油が、長時間煮込まれてカラメルが、焦げた時の味に近い。
麺も柔目でした。
ゆでを指定できるようなので固めを頼んだほうがいいかもしれませんね!

ラーメンの好みは人それぞれですからね!


Which it had been in the mood.
Pass is relocated, was opened there in here !
In the menu, ramen only
because chunky system is like, it was 950 yen to the fat roast pork.
If you visit the store at 12 o'clock, seats have almost filled, it was Aiseki. After that, some people wait much out.
It has been relatively prosperous!
Although expectations were heightened. . Of course smell of anchovy system ~ ~ ~ ~ it is bearing the here Kitakata ramen! It does not so much! More of this before the DaiEmi-ya is, I will! Yourself, than anchovy, felt chunky system of back fat system of pigs. Barbecued pork is a mix of rose-based loin system. Well. . . . -Place is ........ a little disappointing when you have to mouth the soup, I felt something Egusa to aftertaste. . . is this···? ? Close to it! Make a homemade roast pork before, close to the taste of when anyone soup of soy sauce in the broth! This Egusa, the soy sauce, long time braised in caramel, close to the taste of when it is burnt. Noodles were also soft eyes. It might be better to asked the firm because such can specify a boiled! I'll taste of ramen is each person!

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