2015年12月25日金曜日

ミルフィーユ風 ローストビーフ Millefeuille style roast beef

ミルフィーユ風とんかつもありますが、
こんなのどうでしょうか!
ローストビーフをスライス肉で作ってみましたが

 

薄肉に香辛料を軽く振ってから重ねていきます。香辛料は自前ブレンドクレージーソルトです。
それをタコ糸で縛って、表面に焼き色を付けました。


ここでよく料理番組でやっている方法低温調理 ラップで包み
IHの保温機能 80度で1時間加温しました。
時間の目安は、いい加減ですが、(これはトライ&エラーしないと難しい)一発勝負ですが。。。

出来上がり。。。。火の入れすぎでした。

さて味目ですが、薄肉のスライスを重ねたので内部まで香辛料が聞いてます。(これが特徴です)

反省点:
薄肉の接着度合いが低い
肉汁が肉の間からしみ出る。

改善案:基本的な構造は、これで良しとする。
層構造を作るとき、接着のための小麦粉(デンプン質)を振りかける。
低温調理より、オーブンで焼く
ヘルシオでいいんだと思う。

次の試行錯誤へ


There is also a millefeuille style pork cutlet, but
what about this for!
I tried to make a roast beef slice meat

We will piled Shake lightly spices to thin. Spice is its own blend crazy Salt.
And tied it with a kite string, and I put a browned on the surface.

Wrapped in way low temperature cooking wrap you're doing well in cooking show here
Was Mashi warmed for 1 hour at 80 degrees heat insulation function of IH.
Time of rule of thumb, but is irresponsible, but (this is difficult and not trial and error) is a one-shot deal. . .

Voila. . . . It was too much of a fire. Now it is taste eyes, but I have heard the spice to the inside because superimposed a thin slice. (This is a feature) reflection point: adhesion degree low of thin gravy seep from between the meat. Improvement plan: basic structure, I and this is settle. When creating a layer structure, and sprinkle the flour (starch) for the adhesive. Than the low-temperature cooking, bake in the oven I think I'm good at Herushio. Next of trial and error



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