2015年12月30日水曜日

ライスケーキが出来上がりました。

もち米4合に水400cc もち米は、マニュアルには30分と書いてありましたが、5時間程度水につけ
水を切り
パン焼き機に投入 レシピ15にしてスタート あと1時間20分程度です。


で出来上がり、・・・・えっと思いう感じで出来上がり
少し柔目です。
水のコントリールが必要ですが、でも十分食べられます。

今回は、ツユ餅にしましたが
簡単です。
餅の子(汁 肉・大根・ニンジン・ゴボウ・丸十)
これだけです。
ここにつきたての餅を落として食べます。

本当に餅が好きな人は、何もつけづに食べるようですが、機械餅ですから、味付け他方がベストですね!
自分は、このつきたての餅に納豆、これが好物!


Rice cake was completed.
Water 400cc glutinous rice to the glutinous rice 4 Go, although the manual was written with the 30 minutes, put in about 5 hours the water
to turn off the water
is a 1 hour and 20 minutes about after start in the input recipe 15 to bread machine.

Voila, a finished feeling cormorant think ... eh
is a little soft eyes.
Water Comte reel is required but, but I can eat enough. This time, it was made ​​into soup rice cake is easy. Rice cake of the child (juice meat, radish, carrot, burdock, ten full) this only. We eat off the fresh rice cake luck here. Really people who like rice cake, it seems to eat what you have to Kezu, because is a machine rice cake, seasoning the other it is the best! Yourself, natto on rice cake of this Tsukitate, this is favorite!

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