2016年10月17日月曜日

大一 タンメン tanmen Ramen

この前は塩を食べましたが、次は、タンメンを食べてみたい!
たまたま、娘が帰ってきましたので、ラーメンを食べに行ってきました。
娘は、塩 自分は、タンメンです。
基本、タンメンは、塩 + 野菜出るので、それがどうのようになるのか?
見た目は普通ですが、これがこれが
スープをすすると、例の塩に、野菜 特に白菜かな!その甘みが加わり、えも言われない塩梅になっているではないか!

素晴らしいの一言です。これだけ野菜のうまみを出しているラーメンは、今まで食べたことがない!

これを食しなくて、タンメンを語るなかれ!
自分なりに至高のタンメンと冠したい。


娘もこの塩には、感激したようです。
すごくあっさりなので、この満足感。。。。これが至福のいっぱいですね!




Although this before ate the salt, the next step is, I want to eat the end face!
By chance, because my daughter came home, I went to eat ramen.
Daughter, salt yourself, it is the end face.
Basic, end faces, so it leaves salt + vegetables, whether it's become the same manner?

Although appearance is normal, this is this
and sip the soup, the salt of example, vegetables in particular wonder if Chinese cabbage! Its sweetness is added, are they not become the example not to be told Anbai!

It is awesome. This only ramen making the taste of vegetables, have never ever eaten!

Not eating this, shalt not talk about the end face!
I want to bear my own to the supreme of the end surface.


Daughter is in this salt, it seems to have impressed.
Because really that frankly, this feeling of satisfaction. . . . This is it is full of bliss!

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