普通は、処分ですが、。。。。
今年は、それを味噌に漬けました、それも2回漬ける
一回目は、ミョウバンと塩分を抜く(味噌に置き換えるが正しい)
二回目は、その味噌を新しい味噌におきまえる。
2段階で漬けます。
一回目は捨て味噌です。
2ヶ月ほど冷蔵庫で漬けて。。。。しょうがも同様に漬けます。
味噌を洗い・・
刻みます。
これを熱々炊きたて飯にかけると
こうなりますが、フレッシュな味噌の香りで・・・幸せですね!
出来合いのものは、甘みがあり。。。。こんなの味噌漬けでない。。。。。
基本味噌は、味噌で勝負これが一番です。
手前味噌での味噌漬けは、この上のない味がします。
でもしょっぱいので少し食べる。
In Aizu, do the alum put the Konasu Aizu well summer, but it will be allowing the opponent to take good points, taking space in compensation is not fully eat absolutely. Salty enough to put If you put, bitter (taste of alum)
normally, but is disposal. . . .
This year, I put it in miso, also dipped twice it one time, and pull out the alum and salt (to replace the miso is correct) the second time, Mael put the miso in new miso. We put in two stages. One round is discarded miso. About two months and soaked in the refrigerator. . . . Ginger also put in the same way. · Wash your miso
It ticks.
Applying this to the piping hot freshly cooked rice
It will do this, but I am ... happy with the smell of fresh miso!
The ready-made things, there is a sweetness. . . . This not a miso. . . . .
Basic miso, this is the best game in the miso.
Miso in self-flattery will taste without this above.
But so salty to eat a little.
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