帰りは、ほぼ11時。。。。。
きつい一日でしたが晩飯に
SAでとり。。。。何とかいうどんぶり、印象は薄いのですが、焼きねぎは、それだけは、印象にあるのです。
焼きねぎの香りは素晴らしい。
さて、これがどう大一につながるか。。??
これなんです。ネギ玉七味ラーメン
卵をふわふわに焼き
そこに、豚肉・ネギを炒めたものとあえてラーメンに!
仕上げは、七味です。
このネギのふうみ薫りですね!
ここでは、豚肉を使っていました、脂が甘くてうまいのですが。。
一歩進めて、会津地鶏のモモのスライスに変えたらともっと、スープ(地鶏スープだから)
、炒めねじとのマッチングいいのですは?
と思った次第です。
七味の薫り+焼きねぎ とり 焼き鳥ですね!
こんな印象でしたね!
でも塩に並ぶ一品と思います。
I have to go out to lunch. Yesterday, in a day of work of Koyama,
way back, nearly 11 o'clock. . . . .
It was tough day in the rice evening
take in SA. . . . Somehow say bowl, impression is thinner But, grilled green onions, it only is there the impression.
Scent of grilled green onions are great.
Well, if this is what leads to a large one. . ? ?
This of I.
Baked eggs fluffy
there, dare finish the ramen as that fried pork, green onion is Shichimi.
It is a flavor fragrance of this green onion!
Here, we use the pork, I delicious sweet fat. .
Advancing one step, more and you have switched to a slice of peach of Aizu chicken, soup. You say you are matching with the fried screw?
It is up I thought.
Kaori + It is grilled green onions taking yakitori of Shichimi!
It was this impression!
But I think that dish lined up in the salt.
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