まづは、これを細かく切って新米(湯川米)にトッピング、さらにフードプロセッサーで粉々に
炊き立てに振りかける、おにぎりに入れる、まぶす!
これで毎日食しております。
にんにくのたれ!
金山の奥会津ごっつおまつり~金山町に出かけて、感じたこと
ここで同じように問うことでかえって作ったもの、味付けは、醤油 丸十ですか、これだけで大鍋の味になります。
さらに塩味を作ってみました。塩は、
大塩温泉の山塩を使いました。下の写真(これで500円の超プレミア塩です)
塩味は、すべての素材をストレートに出しますので、入れる具材は、すべて下茹で、湯引きをしてあくを取れるだけ排除しました。
そこに、ほんだし塩酒で味付け
これで、イベント・外その他の味覚を左右する要因を排除した。ストレートな味の芋汁が出来上がりました。
これが芋汁という料理なのだと。。。。。しみじみ感じた次第。
外でのイベント芋汁は、イベント味のごった煮(これもおかし、、)
最後は、にんにくのたれ!
ケパブで懐かしい味を味わいましたが、これは、今は、父親が年老いて作らなくなったうちの焼き肉のたれです。
にんにく(青森産)さらに、
頂き物の黒ニンニク
もらいもののリンゴ
早生ミカン
醤油
これをブレンダー微塵にブレンド
本来は、ここに玉ねぎを入れましたが、うちの犬がいつぬすくりかわからないので外しました。
味見して、あの味。。。これでいいんだね!
といろいろな料理に使えそうです。
Bonito of Halas salt
Madzuha, this in a finely cut by novice (US Yukawa) topping, shattered further in a food processor
Now this. It is very salty and try to lick, but amazing flavor of Halas! Silver Shari will want.
Cook sprinkle to stand, put the rice ball, dusting!
Now we are eating every day.
Sauce of garlic!
Jinshan go out in the back Aizu Gotz festival - Jinshan Town, I felt that
Which was made rather by asking here in the same way, seasoned, Is soy sauce round ten, it will be only in the taste of the large pot this.
In addition I tried to make salty. Salt,
we used Yamashio of Oshio Onsen. Below the picture (This is a super Premier salt of 500 yen)
salty, so you put all of the material in straight, xi put, under boiled all, was eliminated only take the lye to the slightly boiled.
There, seasoned with Honda Mr. salt liquor in this, to eliminate the factors that affect the event outside other taste. Potato juice straight taste was completed. This is that it's a cuisine that Imojiru. . . . . As soon as you feel keenly. Of events Imojiru is outside, in the event taste hodgepodge (which is also committed ,,) Finally, sauce of garlic! But it enjoyed a nostalgic taste Kepabu, this is, now is the roast of the sauce of the father is no longer made old.
Garlic (Aomori) In addition,
We product black garlic
apple Moraimono
early mandarin orange
soy sauce
blend it in a blender specks
originally, here, but I put the onion, was removed because the dog out you do not know what time bran subscription .
Tasting to, that taste. . . You're good at this!
And you could use in a variety of cuisine.
0 件のコメント:
コメントを投稿