2015年4月5日日曜日

リベンジ りんごジャム Revenge apple jam

まだりんごが10個ある、誰も食べようとしないので
これも全て、最初は4個出始めましたが、残りのりんごを残しても仕方ない・・・!!!
全部やるしかない。

決意して
煮込む前は、りんごの色をしてますが、今回は多く煮込んだので、煮込み時間が30分はこえていますので、りんごの酸化が進んでしまってます。

 りんごは、フードプロセッサーで微塵にして、砂糖でからめて、ブレンダーでさらに微塵にします。
それを煮込んでいく今回はレモンの汁のみ、
ダンゴールの汁のみを使いました。
さらににあげの最終段階で、最後にもレモンを一絞り。。。。

こんだけ出来ました。
多すぎですね処分は、

前の苦味が・・・これもある悩むところ
苦いのは、ヨーグルトと混ぜると、そのあんばいが、なかなか大人の味のジャムヨーグルトとなります。






Still apple is 10, because it does not try to eat everyone
all this also, but first began out four, it is not the way to be left the rest of the apple ...! ! !
There is no choice but to do all of them. Determination to




 Apple, in the speck in the food processor, is entangled sugar, and then further to the speck in a blender.
It is cooked in going this time only juice of lemon,
we have used only the juice of Dangoru.
In the final stage of further raised, and finally one squeezing the lemon also. . . .


I could make that..
It is too much disposal, before the bitterness is where you worry there ... this also is the bitter, when mixed with yogurt, its taking allowances will quite become the adult taste of jam yogurt.

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