2015年4月8日水曜日

この前の残しておいた餃子を・・・・And ... this before leaving that had been dumplings

どうしたら、さらにうまく食べれるか・・? 
銀だこの焼き方を試してみた。
一度焼いてから保存しておきました。
フライパンに少し油を引いて、軽く暖め!強火にしてひたひたになるまで油を入れて、あげるだけ!

焼き上がりです。
少し焼きすぎですが! さらにもって、こげは気になりませんが、
こんな焼き方もありですね!
手作り餃子の場合
油を引く
餃子を入れる
水を入れる水がなくなる
油を入れる
焼き色を見て焼きあがり。



After what was, or eat even well ...?
I've tried the baked way of Gin Taco.

It was to keep it from baked once.
A little pull the oil in a frying pan, warmed lightly! Put the oil until top in the high heat, and only increase! Is the oven. Although it is baked too little! In addition to have, burnt does not take care, I is there Also how to bake!

Handmade dumplings case of
oil-catching
put the dumplings
there is no water to put the water
put the oil
to rise baked to see browned.

0 件のコメント:

コメントを投稿

鶯宿亭 飯寺店 続きますが 昔ながらのコロッケ定食

 この前メニューで気になっていたので、また昼に行ってみました。 気になっていたのも”昔ながらの・・・・・”文言です。 多分手作りのコロッケと思いまして、自分もコロッケは作るので、味の違いが気になっていました。どこに行っても惣菜コロッケは、惣菜コロッケの味しかしなくて、あまり好みで...