2015年4月2日木曜日

畑から掘り出した大根をもらいましたが・・・・・

どうしたもの・・・まだ大根があるうちにさらにですから・・・だいこんを何とか処理しないといけない。
ネット検索しても・・・・煮物・サラダ・・・・・・・・・・もうすでに尽くしている・・・・・・
で考えなした。大根ステーキが多く消費できると
大根を、したゆでする、これは大事と思います。
大根の独特のにおい・・・これが抜けます。
圧力鍋でやるのか簡単

その後、こぶだしで煮込む、これも圧力鍋で

その後、じっくり冷ましてだしが大根にしみこむまで放置

さて、ステーキですから、バターでソテーします。
その後、酒・醤油をかけて器に盛り、汁を煮詰めて上にかけて、ねぎを散らす。

Although I got a radish that was dug from the field .....
Do not do not somehow handle the ... radish because it is further out there is ... still radish that what was.
If you search the net ...... that ... simmered salad .......... already doing
was no thought in. When radish steak can be many consumption

Boil Radish, this is I think important.
Distinctive smell of radish ... I this is vanished.
Easy Is it do in the pressure cooker then simmer in Kobu-dashi, which is also in the pressure cooker then, left to soak in the soup is radish is thoroughly cool Well, because it is steak and sauteed in butter. Then, serving in bowl over the sake, soy sauce, over the top boiled down the juice, and sprinkle the scallions.

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