2015年3月29日日曜日

Kitakata Sayuri Snow White pork ramen   喜多方 さゆり食堂 白雪チャーシューラーメン

元同僚に誘われて、出かけてきましたさゆり食堂
11時半自宅をでて、さゆりに着いたのは、12:00混んでると思いきや!すぐに入れました。
この前、スープが濃い目に感じましたが、今回は控えめで・・・・これでスープを飲み干せます。
背脂たっぷりでそんなに思ったほどこってり感は、少ないです。
煮干の香りが、食欲をそそります。

この味ですね!ほっとします、同僚は仕事で関西に、いいっているそうですが、ラーメンは xxxxxxとのこと!
スープはいいけどラーメンをすするとxxxxxとのこと、さらに外食中心みたいですが、いまいち味が悪い!
海の近くでも海鮮???と思われるものが出てくる。

多分、会津の人の味覚にマッチしないと思われます。

さゆりは、少し味が変わったようですが、これもそれいい感じです。煮干がきつい・・若松の大笑屋に比較的近いかもしれませんね!Here


By being invited to former colleagues, and has been going out . Sayuri
exits the 11:30 home, and I arrived in Sayuri is 12:00 crowded and you think! I was put immediately.
This before, but soup is felt, this time I have drinked up the modest ... This soup.

Seabura chunky as it sounds so much in plenty of cans, is less.
Anchovy smell of, arouses appetite. It is this taste! Relieved to you, to colleagues Kansai at work, but seems to Ii~tsu, ramen is that of the xxxxxx! Soup and sip the ramen I hope that with xxxxx, it is even more eating out center like, but good enough taste bad! Even near the sea seafood? ? ? It seems is what comes out with. Maybe, it seems not to match to Aizu of people of taste. Sayuri is, but seems to have changed a little taste, this is also a good feeling it. Anchovy is tight of ... Wakamatsu DaiEmi-ya It might be relatively close to! Here



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